کوکو سیب زمینی
بله، این کیک های سیب زمینی را می توان تا ۲ روز درست کرد و در یخچال نگهداری کرد. به سادگی شکلات را شکل دهید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده سرخ شدن شد، در پودر تخم مرغ آغشته کنید و با پودر سوخاری بپوشانید و سرخ کنید. بله، با قرار دادن فویل آلومینیومی روی یک ورقه پخت، می توانید 100% به راحتی سیب زمینی را بپزید.
غذای ساده با سیب زمینی بدون فر
پس از اینکه به اندازه کافی یخ زدند، ورقه کوکی را با گوشت گاو برای بسته بندی از فریزر خارج کنید. یکی از مهم ترین مواردی که هنگام انجماد مواد غذایی باید در نظر گرفته شود، بسته بندی آن است. با در نظر گرفتن این موضوع، باید مطمئن شوید که گوشت گاو شما به درستی بسته بندی شده است تا در مدت طولانی در یخچال نگهداری شود.
غذای ساده و خوشمزه
سعی کنید قبل از آب بندی کیسه فریزر تا حد امکان هوا را از آن خارج کنید. هنگامی که کیسه ایمن فریزر مهر و موم شد، از یک نشانگر برای نوشتن تاریخ فعلی روی آن استفاده کنید تا بتوانید به راحتی متوجه شوید که گوشت گاو چه مدت یخ زده است. قاشق آماده (و خنک شده!) را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. حداقل چهار ساعت یا تا یک شب در فریز قرار دهید. تا زمانی که سیبزمینیها با نگهداری در کیسههای دربسته یا ظرف فریزر بهدرستی نگهداری میشوند، مشکلی برای یخ زدن یا بیرون آوردن آنها برای آب شدن ندارند.
کتلت های سرخ شده کم عمق بسیار بهتر از سرخ شده هستند. اگر بچه گربه های سرخ شده را نگهداری می کنید، آنها را در یخچال نگهداری کنید تا 3 تا 4 روز ماندگاری داشته باشند. ابتدا کتلت را در تابه ای با روغن داغ بریزید. دقت کنید که پوست سیب زمینی ها با هم تماس نداشته باشند، در غیر این صورت ممکن است در هنگام جدا شدن برای پخت آسیب ببینند. بعد از اینکه گراتین ها را از فریزر خارج کردید، قبل از قرار دادن در تابه، حتما بگذارید در یخچال یخ بزنند. صدف ها خیلی راحت منجمد می شوند و می توانند با تهیه برخی از مواد از شب قبل، زمان زیادی را در هنگام درست کردن یک شام بسیار مفصل صرفه جویی کنند.
سپس کیک های خود را در یخچال قرار دهید تا یخ بزند. پس از انجام این کار، آنها را از فریزر خارج کرده و در یک کیسه در بسته قرار دهید و قبل از اینکه دوباره در یخچال قرار دهید آنها را برچسب بزنید. وقتی مکعب ها یخ زدند، آن ها را از فریزر خارج کرده و در کیسه ای قرار دهید که در آن قابل بسته شدن است. با پوست کندن سیب زمینی ها شروع کنید و سپس آنها را به مکعب های 1 اینچی برش دهید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی
من هرگز مواد را یادداشت نکردم، فقط آن را به یاد آوردم که مادرم را جلوی چشمم درست کرد. و من فکر می کنم دستور العمل هایی که مانند پشت دست خود می دانیم از خاص ترین آنها هستند. مانند دوستان قدیمی عزیز می توانیم برای راحتی به آنها مراجعه کنیم.
غذای فوری با سیب زمینی
سیب زمینی ها را در یک کاسه آب سرد فرو کنید تا فرآیند پخت متوقف شود، سپس با آبکش آن ها را آبکش کنید و بگذارید خیلی سرد شوند. هر سرخ کردنی یا لقمه را روی یک ورقه پخت روغنی قرار دهید و حداقل 4 ساعت در فریزر بگذارید. سپس وقتی سفت شدند، می توانید آنها را به ظروف فریزر منتقل کنید. بهترین راه برای ترد نگه داشتن غذاهای سرخ شده؟ به سادگی آنها را روی یک توری خنک کننده که روی یک ورقه پخت قرار داده اید قرار دهید. اگر چندین دسته سرخ می کنید، همه چیز را در فر کم قرار دهید تا در حالی که به سرخ کردن ادامه می دهید همه چیز گرم بماند و به توری اضافه کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی یوتیوب